Workshop privé

Wie staat er achter de camera?

Wanneer: 7 juli 2020

Waar: Lelystad, Flevoland

Tijd: 10:00 – 17:00

Wat komt aan bod?

Leuk als je besluit om een fotoreportage bij mij te boeken! Ook zonder modellen ervaring kan je bij mij terecht. Je kan een fotoreportage bij mij boeken door het contactformulier in te vullen of door mij een bericht te sturen via een van mijn social media kanalen. We bespreken al jouw wensen en kiezen een geschikte datum en locatie. Bij noodgevallen of slecht weer wordt in overleg de fotoreportage kosteloos verplaatst. Een schoon paard en tuig draagt bij aan een mooi resultaat. Wat betreft kleding gaan zachte kleuren goed bij mijn stijl maar trek vooral aan wat waar jij je comfortable bij voelt. Drukke patronen of tekst wordt afgeraden. Stuur mij zeker een bericht als je twijfelt!

Hoe de dag eruit ziet

Wordt dit jouw eerste fotoreportage? Geen probleem, je hoeft niet ervaren te zijn. Ik ben erg geduldig en neem alle tijd die ik nodig heb. Ik ben daarom soepel met de tijd. Ik houd mezelf op de achtergrond, omdat ik van spontane momenten houd en deze zo goed mogelijk vast probeer te leggen. Er is dan ook een ontspannen en rustige sfeer tijdens de fotoreportage. We beginnen met portretfoto’s en maken daarna actiefoto’s. Voor paarden kan dit aan een logeerlijn of in een afgesloten paddock die achteraf in Photoshop wordt weggewerkt. Hierna worden eventueel rijfoto’s gemaakt. 

Prijs en deelname

Binnen 5 dagen ontvang je een voorproefje van mij.Binnen 14 dagen ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wil ontvangen. Op deze nabestelpagina kun je extra foto’s, bovenop het aantal foto’s van jouw gekozen pakket, bijbestellen. De nabestelpagina, waar alle foto’s op staan, blijft één maand beschikbaar. Binnen 30 dagen worden alle gekozen foto’s bewerkt en afgedrukt. De uitgekozen foto’s zullen altijd in het archief blijven. De niet uitgekozen foto’s zullen na een maand verwijderd worden.

LETS CREATE SOMETHING

TOGETHER

Vaak gestelde vragen

Accordion 1
Accordion 2
Accordion 1
Accordion 2

“Minh is lief, kundig, weet precies wat werkt en maakt de mooiste foto’s ever!!! Zelfs zonder bewerken zijn ze al prachtig! Ik heb zelf helemaal geen verstand van fotografie, maar ze heeft op al mijn vragen met engelengeduld en een super goede uitleg geantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar!”

– Esra de Ruiter

“Keer op keer prachtige foto’s mogen ontvangen van Minh! Een onbetaalbaar gegeven om mijn vorige pony en mijn paard van nu naast elkaar te kunnen zetten. De shoots zijn altijd heel ongedwongen en Minh denkt super mee met de wensen die je hebt! Zeker een aanrader!”

– Chantal Bonsink

“Minh neemt haar tijd, stelt je op je gemak en helpt je met poseren, maar enkel daar waar nodig is, want ze vraagt je ook wat jij zelf graag op de foto hebt. Achteraf communiceert ze erg duidelijk met je en heb je veel ruimte voor eigen inbreng wat bewerking betreft. Ik ben enorm blij met mijn foto’s!”

– Manon Waeterschoot

“Ik bewonderde haar foto’s altijd al en ben super blij dat ik met mijn paardje ook eens op de foto mocht staan! Ik ben super blij met de resultaten! Minh is een super goeie en vriendelijke fotografe. Ondanks Gracy een beetje nerveus was, bleef Minh rustig en had ze geduld voor ons! Super shoot!”

– Caitlin Devos

thin

CONTACT

Kom hallo zeggen!


Mijn mailbox staat altijd open voor een gesprek of als je een vraag hebt. Je kan ook mailen naar info@minhdanvu.nl. Ik probeer altijd binnen vijf werkdagen te antwoorden.