Home
Review Saal Digitaal Fotoboek

Ik ben één van de gelukkige die een fotoboek van Saal Digitaal mocht testen. Lees mijn ervaring hieronder.


De service

Ik heb mij al een tijdje geleden aangemeld maar door tijd tekort had ik vorig week pas de tijd om het fotoboek samen te stellen. Omdat het een tijdje heeft geduurd was ik mijn code kwijt geraakt. Ik had ze een mail gestuurd en binnen een kwartier kreeg ik al een mail terug met mijn code. Ook mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Al met al heb ik een positieve ervaring met de klantenservice. 

De software

De software was makkelijk te downloaden en gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden qua layout. Je kan een template kiezen of beginnen met een lege pagina. Ik heb voor een simpel layout gekozen waardoor ik niet veel heb gespeeld met de opties. Hier kan ik dus niet veel over vertellen. Ook het betalen en de afhandeling gingen erg soepel. Helaas is het niet mogelijk om met iDeal te betalen dus heb ik met Paypal betaald. 


De levering

Op zondag had ik mijn boek besteld en op woensdag kreeg ik hem binnen. Hij was goed ingepakt in karton met een beschermend hoesje en plastic om het boek heen. Het boek was onbeschadigd aangekomen.

Het boek

Over het boek zelf kan ik alleen maar positief zijn. De kwaliteit is echt enorm goed. De kleuren komen goed overeen met de foto’s op mijn computerscherm. De foto’s zijn scherp en ruis wordt niet geaccentueerd. De pagina’s zijn stevig en de glans geeft een luxe uitstraling. De buitenkant is mooi mat, stevig en van goede kwaliteit. 

 


Concluderend: ik ben super blij en tevreden met Saal Digitaal en het fotoboek. Ik raad ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen op hun website

  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit
  • Goede klantenservice
  • Niet betalen met iDeal

Leave a Comment

Your email address will not be published.