FOTOSHOOTS

Laten we samen iets creëren!


Voor de fotoshoot

Leuk als je besluit om een fotoreportage bij mij te boeken! Foto’s zijn de meest waardevolle herinneringen en die kom ik maar al te graag voor jou vastleggen. Je kan een fotoshoot bij mij boeken door het contactformulier in te vullen of door mij een bericht te sturen via één van mijn social media kanalen. Ook zonder modellen ervaring kan je bij mij terecht. We bespreken al jouw wensen en kiezen een geschikte datum en locatie. Een schoon paard en tuig draagt bij aan een mooi resultaat. Wat betreft kleding gaan zachte kleuren goed bij mijn stijl maar trek vooral aan wat waar jij je comfortabel bij voelt.

Tijdens de fotoshoot

Wordt dit jouw eerste fotoreportage? Geen probleem, je hoeft niet ervaren te zijn. Ik ben namelijk erg geduldig en neem alle tijd die wij nodig hebben. Ik houd mezelf op de achtergrond, omdat ik van spontane momenten hou en deze zo goed mogelijk vast probeer te leggen. Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen en rustige sfeer is tijdens de fotoreportage. We beginnen met het maken van portretfoto’s en daarna actiefoto’s. Voor paarden kan dit aan een logeerlijn of in een afgesloten paddock die achteraf in Photoshop wordt weggewerkt. Hierna worden eventueel rijfoto’s gemaakt. 

Na de fotoshoot

Binnen 7 dagen ontvang je een voorproefje van mij. Binnen 14 dagen ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw favoriete foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wil ontvangen. Op deze nabestelpagina kun je extra foto’s, bovenop het aantal foto’s van jouw gekozen pakket, bijbestellen. Binnen 30 dagen worden alle gekozen foto’s zorgvuldig bewerkt en op hoge kwaliteit afgedrukt.

TIJDLIJN

Alles op een rijtje


Boek je fotoshoot door te mailen naar info@minhdanvu.nl

Een fotoshoot duurt meestal 1 tot 2 uur; ik neem graag de tijd.

Binnen 7 dagen ontvang je een voorproefje van mij.

Binnen 14 dagen ontvang je een link met alle gemaakte foto’s om je favorieten te kiezen.

Binnen 30 dagen ontvang je jouw favorieten foto’s bewerkt in je email.

Binnen 60 dagen ontvang je alle foto’s geprint in een persoonlijk pakketje thuis.

PRIJZEN

Welk pakket past bij jou?


PAKKET

01

 • Alleen portetfoto’s
 • 5 foto’s op hoge resolutie
 • Persoonlijke nabestelpagina
 • Geen afgedrukte foto’s

€195,-

* Alleen te boeken wanneer de fotoshoot kan plaatsvinden in Lelystad of in een straal van 10km.

PAKKET

02

 • Portret & actiefoto’s
 • 10 foto’s op hoge resolutie
 • Persoonlijke nabestelpagina
 • Alle gekozen foto’s afgedrukt op 15×17 cm

€295,-

PAKKET

03

 • Portret, actie & rijfoto’s
 • 15 foto’s op hoge resolutie
 • Persoonlijke nabestelpagina
 • Alle gekozen foto’s afgedrukt op 15×17 cm

€365,-

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Extra model van dezelfde eigenaar 35% korting.

De reiskosten bedragen €0,19 per km heen en terug vanaf 8226 RK, Lelystad.

Extra foto €20,-

5 extra foto’s €80,-

GROEPSFOTOREPORTAGE


Wil mij graag boeken voor een groepsfotoreportage? Dat is mogelijk wanneer er meerdere eigenaren op dezelfde locatie zijn. De reiskosten kunnen worden verdeeld en afhankelijk van het aantal deelnemers kan ik verschillende kortingen aanbieden. Daarnaast krijg je als organisator extra korting. Laat mij weten wat ik voor je kan doen!

SPECIALE AANVRAAG


Mocht geen van de bovenstaande pakketten passen bij jouw wensen? Of heb je wensen of ideeën die net wat specialer zijn? Super leuk! Daar ben ik altijd voor in. Neem dan zeker contact met mij op om je ideeën door te spreken. Dan komen we er vast samen uit hoe ik jouw het beste van dienst kan zijn.

Persoonlijk & flexibel


Foto’s altijd in archief


Kwaliteit afdrukken


Unieke & zachte stijl


LIEVE WOORDEN

Van lieve mensen


“Minh is lief, kundig, weet precies wat werkt en maakt de mooiste foto’s ever!!! Zelfs zonder bewerken zijn ze al prachtig! Ik heb zelf helemaal geen verstand van fotografie, maar ze heeft op al mijn vragen met engelengeduld en een super goede uitleg geantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar!”

– Esra de Ruiter

“Keer op keer prachtige foto’s mogen ontvangen van Minh! Een onbetaalbaar gegeven om mijn vorige pony en mijn paard van nu naast elkaar te kunnen zetten. De shoots zijn altijd heel ongedwongen en Minh denkt super mee met de wensen die je hebt! Zeker een aanrader!”

– Chantal Bonsink

“Minh neemt haar tijd, stelt je op je gemak en helpt je met poseren, maar enkel daar waar nodig is, want ze vraagt je ook wat jij zelf graag op de foto hebt. Achteraf communiceert ze erg duidelijk met je en heb je veel ruimte voor eigen inbreng wat bewerking betreft. Ik ben enorm blij met mijn foto’s!”

– Manon Waeterschoot

“Ik bewonderde haar foto’s altijd al en ben super blij dat ik met mijn paardje ook eens op de foto mocht staan! Ik ben super blij met de resultaten! Minh is een super goeie en vriendelijke fotografe. Ondanks Gracy een beetje nerveus was, bleef Minh rustig en had ze geduld voor ons! Super shoot!”

– Caitlin Devos

thin

VEELGESTELDE VRAGEN

Nog steeds een vraag? Stuur mij dan gerust een bericht!


Hoe ver van te voren kan ik het beste boeken?

Ik raad zeker aan om drie maanden van te voren te boeken voordat de agenda vol is.

Wat gebeurt er met slecht weer?

Bij slecht weer wordt de fotoshoot kosteloos verplaatst. Dit zal altijd in overleg gaan.

Kan ik een fotoshoot verplaatsen of afzeggen?

Fotoshoots die 5 dagen van te voren worden afgezegd kunnen kosteloos worden geannuleerd. Bij afzeggen van 4 -2 dagen van te voren, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Wordt de fotoshoot een dag van te voren afgezegd of bij het niet komen opdagen wordt 100% in rekening gebracht.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Ik neem graag de tijd voor jullie tijdens een fotoshoot. Gemiddeld duurt het tussen de 1 tot 2 uur.

Wat moet ik voorbereiden?

Het is fijn zijn als jullie bij mijn aankomst klaar staan om te gaan beginnen. Schoon paard en tuig dragen bij aan mooie foto’s. Verder zijn een helpende hand, snoepjes, handdoek en dingen die geluid maken zeker handig om mee te nemen.

Wat moet ik aan qua kleding?

Ik raad zeker aan om iets aan te trekken waar je je comfortabel in voelt. Dat is het belangrijkste. Als ik een voorkeur moet geven, dan zou ik voor lichte kleuren gaan en zou ik kleding met drukke patronen of tekst vermijden. Stuur mij zeker een berichtje als je twijfelt. Ik help je graag!

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten bedragen €0,21 per km heen en terug vanaf 8226 RK, Lelystad.

Mag ik iemand meenemen tijdens de fotoshoot?

Dat mag! Alleen maar gezellig en fijn als iemand een handje wil helpen. Ik zou wel aanraden om maximaal twee mensen mee te nemen om de rust te behouden.

Heb je cadeaubonnen?

Jazeker! Een fotoshoot cadeau geven is enorm waardevol. Neem contact op om er een te bestellen.

Hoe gaat de betaling in zijn werking?

De betaling gaat middels een factuur die vijf dagen voor de fotoshoot voldaan moet zijn.

Mag ik zelf de foto’s uitkiezen?

Dat mag zeker! De foto’s plaats ik voor je op een handige gebruiksvriendelijke pagina waar je je favorieten kan aangeven en opmerkingen kan plaatsen.

Blijven alle foto’s voor altijd in het archief?

De uitgekozen foto’s zullen altijd in het archief blijven. De niet uitgekozen foto’s zullen na een maand verwijderd worden.

CONTACT

Kom hallo zeggen!


Mijn mailbox staat altijd open voor een gesprek of als je een vraag hebt. Je kan ook mailen naar info@minhdanvu.nl. Ik probeer altijd binnen vijf werkdagen te antwoorden.