thin

“Minh is lief, kundig, weet precies wat werkt en maakt de mooiste foto’s ever!!! Zelfs zonder bewerken zijn ze al prachtig! Ik heb zelf helemaal geen verstand van fotografie, maar ze heeft op al mijn vragen met engelengeduld en een super goede uitleg geantwoord. Zeker voor herhaling vatbaar!”

– Esra de Ruiter

“Keer op keer prachtige foto’s mogen ontvangen van Minh! Een onbetaalbaar gegeven om mijn vorige pony en mijn paard van nu naast elkaar te kunnen zetten. De shoots zijn altijd heel ongedwongen en Minh denkt super mee met de wensen die je hebt! Zeker een aanrader!”

– Chantal Bonsink

“Minh neemt haar tijd, stelt je op je gemak en helpt je met poseren, maar enkel daar waar nodig is, want ze vraagt je ook wat jij zelf graag op de foto hebt. Achteraf communiceert ze erg duidelijk met je en heb je veel ruimte voor eigen inbreng wat bewerking betreft. Ik ben enorm blij met mijn foto’s!”

– Manon Waeterschoot

“Ik bewonderde haar foto’s altijd al en ben super blij dat ik met mijn paardje ook eens op de foto mocht staan! Ik ben super blij met de resultaten! Minh is een super goeie en vriendelijke fotografe. Ondanks Gracy een beetje nerveus was, bleef Minh rustig en had ze geduld voor ons! Super shoot!”

– Caitlin Devos

thin

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte


Wil je alle nieuwtjes en updates over fotoshoots en workshops als eerste weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

CONTACT

Kom hallo zeggen!


Mijn mailbox staat altijd open voor een gesprek of als je een vraag hebt. Je kan ook mailen naar info@minhdanvu.nl. Ik probeer altijd binnen vijf werkdagen te antwoorden.