Werkwijze

Je kunt een fotoreportage boeken via het contactformulier of je kunt mij een mail sturen. Na het boeken van de fotoreportage bespreken we al jouw wensen en kiezen we een geschikte datum en locatie. Mijn voorkeur gaat uit naar het bos, de duinen, het strand of de heide. Een fotoreportage kan vijf werkdagen van te voren kosteloos worden afgezegd. Als dit korter is, dan zal er 50% van de kosten in rekening worden gebracht. Bij noodgevallen of slecht weer wordt in overleg de fotoreportage kosteloos verplaatst. De kosten mogen worden overgemaakt (voorkeur) of contant op de dag zelf worden betaald.

Wordt dit jouw eerste fotoreportage? Geen probleem, je hoeft niet ervaren te zijn. Ik ben erg geduldig en neem alle tijd die ik nodig heb. Ik ben daarom soepel met de tijd. Ik houd mezelf op de achtergrond, omdat ik van spontane momenten houd en deze zo goed mogelijk vast probeer te leggen. Er is dan ook een ontspannen en rustige sfeer tijdens de fotoreportage. We beginnen met portretfoto’s en maken daarna actiefoto’s. Voor paarden kan dit aan een logeerlijn of in een afgesloten paddock die achteraf in Photoshop wordt weggewerkt. Hierna worden eventueel rijfoto’s gemaakt. Kijk voor tips en tricks hieronder.

– Binnen drie dagen krijg je een voorproefje van mij.
– Binnen zeven dagen ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wil ontvangen. Op deze nabestelpagina kun je extra foto’s, bovenop het aantal foto’s van jouw gekozen pakket, bijbestellen. De nabestelpagina, waar alle foto’s op staan, blijft één maand beschikbaar. De foto’s die uiteindelijk gekozen zijn, zijn altijd na te bestellen.
– Binnen 14 dagen worden alle gekozen foto’s bewerkt afgeleverd via de mail. De uitgekozen foto’s zullen altijd in het archief blijven. De niet uitgekozen foto’s zullen na één jaar verwijderd worden.

Tips & Tricks

Paarden fotoreportage

Zorg ervoor dat jouw paard  gewassen en schoon is. Bekijk van tevoren wat jouw paard het leukst staat. Knotjes? Of juist losse manen? Zorg voor schoon tuig. Denk verder aan een hoofdstel, showtuig of een leren halster. Bekijk van tevoren waar jouw paard het best op reageert en waar de oortjes van naar voren gaan staan. Denk bijvoorbeeld aan een plastic zak, paraplu etc. En natuurlijk is het altijd handig om een helpende hand mee te nemen.

Honden fotoreportage

Zorg ervoor dat jouw hond schoon is. Bedenk of de halsband goed past en niet afleidt of heb je voorkeur voor geen halsband? Kijk van tevoren waarmee je de aandacht van jouw hond kan trekken en neem dat mee. Denk bijvoorbeeld aan hondenbrokjes of zijn/haar favoriete speeltje. En een helpende hand meenemen is altijd handig!