Voor de fotoshoot

Leuk als je besluit om een fotoreportage bij mij te boeken! Ook zonder modellen ervaring kan je bij mij terecht. Je kan een fotoreportage bij mij boeken door het contactformulier in te vullen of door mij een bericht te sturen via een van mijn social media kanalen. We bespreken al jouw wensen en kiezen een geschikte datum en locatie. Bij noodgevallen of slecht weer wordt in overleg de fotoreportage kosteloos verplaatst. Een schoon paard en tuig draagt bij aan een mooi resultaat. Wat betreft kleding gaan zachte kleuren goed bij mijn stijl maar trek vooral aan wat waar jij je comfortable bij voelt. Drukke patronen of tekst wordt afgeraden. Stuur mij zeker een bericht als je twijfelt!

Tijdens de fotoshoot

Wordt dit jouw eerste fotoreportage? Geen probleem, je hoeft niet ervaren te zijn. Ik ben erg geduldig en neem alle tijd die ik nodig heb. Ik ben daarom soepel met de tijd. Ik houd mezelf op de achtergrond, omdat ik van spontane momenten houd en deze zo goed mogelijk vast probeer te leggen. Er is dan ook een ontspannen en rustige sfeer tijdens de fotoreportage. We beginnen met portretfoto’s en maken daarna actiefoto’s. Voor paarden kan dit aan een logeerlijn of in een afgesloten paddock die achteraf in Photoshop wordt weggewerkt. Hierna worden eventueel rijfoto’s gemaakt. 

Na de fotoshoot

Binnen 5 dagen ontvang je een voorproefje van mij.Binnen 14 dagen ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke nabestelpagina met alle genomen foto’s. Hieruit kan je jouw foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wil ontvangen. Op deze nabestelpagina kun je extra foto’s, bovenop het aantal foto’s van jouw gekozen pakket, bijbestellen. De nabestelpagina, waar alle foto’s op staan, blijft één maand beschikbaar. Binnen 30 dagen worden alle gekozen foto’s bewerkt en afgedrukt. De uitgekozen foto’s zullen altijd in het archief blijven. De niet uitgekozen foto’s zullen na een maand verwijderd worden.

LETS CREATE SOMETHING

TOGETHER

Share this: