Recencies

“Minh Dan is een fantastische fotograaf. Geduldig, flexibel, creatief, meedenkend en passioneel, kwaliteiten die resulteren tot foto’s die mij elke keer weer verbazen. Zomer, herfst, winter of lente, bewolkt of met zon: Het lukt haar altijd om er toch een prachtige fotosessie uit te krijgen. Door de jaren heen heeft ze mij en mijn paard meerdere keren op de foto gezet, met als laatst een prachtige afscheid-shoot. Minh Dan, dankjewel!”

– Valerie de Vries (januari 2016)

IMG_9159-bewerkt-bewerkt kopie

 

70jdxs

“Minh Dan is heel erg lief, gezellig en geduldig, wat onmisbare eigenschappen zijn voor een geslaagde fotoshoot. We spreken af en toe af om foto’s te maken en nog elke keer als ik de foto’s zie, besef ik weer hoe een knappe, leuke, lieve en mooie pony ik heb. Minh Dan, ik ben blij met jou en ik zou iedereen die mooie foto’s van/met zijn paard wil aanraden bij jou een fotoshoot te boeken!”

– Titine Ruiter (februari 2016)

“Al een aantal keer heb ik een fotoshoot laten doen door Minh Dan. Een shoot neemt altijd wat spanning met zich mee, maar Minh Dan stelde mij snel op mijn gemak. Ze luistert naar de wensen van de klant en is creatief in het omgaan met die wensen. Ze werkt snel en doeltreffend. Persoonlijk vind ik het fijn dat ze kleine aanwijzingen geeft in wat je moet doen en hoe het paard moet staan. Daarnaast is het erg gezellig. Het is iedere keer weer een feestje, maar ook een emotioneel moment als de foto’s binnenkomen. De foto’s leggen gevoelens en emoties vast. Een waardevolle herinnering.”

– Suzanne Bovendeur (maart 2016)

 

IMG_0257-bewerkt

 

IMG_3696-bewerkt

“Ik heb verschillende shoots met Minh Dan Vu als fotografe mogen doen. Ze is door de jaren heen echt bijzonder goed geworden. Ze heeft een idee, een visie en die wordt compleet tot in de puntjes tot een kunstwerk gemaakt. Minh Dan is een rustig en zeer geduldig persoon. Ze neemt de tijd voor zowel mens als paard. Daarom behoort zij wat mij betreft tot één van de beste fotografen. Bij sommige poses vraag ik me soms af wat ze nou als eindplaatje voor zich ziet. Maar als ze me dan stiekem laat gluren op haar camera ben ik elke keer weer verrast door het prachtige resultaat. Ik vind het een gave.”

– Sabine van der Linden (april 2016)

“Minh Dan heeft foto’s gemaakt van mij en mijn lieve maar ongeduldige verzorgpony. Minh Dan was heel rustig en nam de tijd om haar goed op de foto te zetten. Ook gaf ze goede aanwijzingen en wist je meteen wat ze bedoelde. Minh Dan is echt een aanrader! Ze is een superfotograaf met een hele fijne stijl.”

– Patty de Groot (juni 2016)

img_5167-bewerkt

img_6386-bewerkt

“Minh Dan Vu is langs geweest om onze mini veulentjes op de foto te zetten. Het zijn en blijven jonge veulentjes die graag doen waar ze zelf zin in hebben, dus het was vooral improviseren als het niet wilde lukken zoals bedacht. Maar ze nam er alle tijd/rust voor en verzon gewoon iets anders! Zo bleef het voor de veulentjes leuk en ook voor ons, alles zonder stress. Daarnaast was het erg gezellig!

Kortom, ik zou Minh Dan Vu – Fotografie zeker aanbevelen!”

– Joan van Hoorn (juli 2016)

“Super leuke dag gehad! Onderweg nog dikke regenbui maar op het moment zelf prachtig mooi weer 🙂 de fotos zijn stuk voor stuk prachtig , echt iemand met veel kunde en talent! Zou ze allemaal wel willen nabestellen! Echte aanrader :D”

– Elina de Groot (juli 2016)

img_6877-bewerkt

img_5992-2-bewerkt

“In september heb ik een shoot gehad op het strand door Minh Dan en ik ben echt heel blij met het resultaat! De foto’s zijn precies geworden zoals ik had gehoopt (eigenlijk zelfs nog mooier) en ze is heel aardig en neemt overal de tijd voor! Ik kan iedereen haar aanbevelen! ”

– Noa van Heerde (september 2016)

 

“Vandaag heeft Minh Dan Vu ons (ik en mijn paard) eindelijk op de foto gezet na heel wat afspraken afgezegd te hebben door het weer was het vanavond prachtig. Ze heeft hele gave foto’s gemaakt in het gouden uur. Minh Dan Vu is echt een top fotografe. Kan haar zeker aanraden ze heeft veel geduld en weet precies hoe je de mooiste foto’s krijgt! Heel erg bedankt!”

– Trientsje van Dekken (september 2016)

img_6972-bewerkt

img_5349-bewerkt

“Ik kijk al een lange tijd naar de foto’s van Minh Dan en elke keer verbazen ze mij weer. Zo mooi! Uiteindelijk zelf een fotoshoot gehad met mijn paard Jonkvrouw en ontzettend blij met het resultaat. Minh Dan geeft goede en fijne aanwijzingen, hierdoor weet je goed wat je moet doen wat ik ontzettend fijn vind. Een echte aanrader!”

– Jessie Sluiter (september 2016)