Fotodag Herpen

Hi allemaal!

Wij zijn super enthousiast om deze leuke actie aan te kondigen! Voor deze zomer gaan Minh Dan Vu Fotografie & Eliane van Schaik een samenwerking doen in de vorm van een shootdag! Op deze dag kan je een fotoshoot boeken voor gereduceerde prijs waar wij beide aanwezig zijn om jou en jouw paard/pony vast te leggen.

Informatie

Datum: Zaterdag 4 augustus 2018
Tijd: Tussen 14:00 – 18:00 uur
Tijdsduur: 45 minuten
Locatie: Herpen
Kosten: €150,-

Wat ontvang je

  • 6 digitale foto’s op lage & hoge resolutie. 3 foto’s per fotograaf
  • Een digitaal nabestelpagina
  • Geen extra reiskosten
  • Een gezellige fotoreportage door Minh Dan Vu fotografie & Eliane van Schaik Photography

Enthousiast geworden? Meld je dan gauw aan. De fotodag gaat door bij minimaal 4 deelnemers en maximaal 6 deelnemers. Heb je nog vragen? Stuur een van ons dan gerust een bericht. Hopelijk tot 4 augustus!

Minh Dan Vu

Hi! Ik kom uit Lelystad en fotografeer sinds april 2012 en het is door de jaren heen mijn grootste passie geworden. De mooiste herinneringen vastleggen, dat is wat ik het leukste vind aan fotografie. Ik houd van spontane foto’s tussen mens en dier goed kan zien.

Info@minhdanvu.nl
www.minhdanvu.nl

Eliane van Schaik

Hallo! Ik kom uit Maastricht en werk actief als professionele portret en paarden fotograaf. Fotografie is altijd al belangrijk voor mij geweest. Vroeger wilde ik van alles foto's maken. Dit heb ik nu verder ontwikkeld tot mijn werk en hobby.

Elianevanschaik@hotmail.com
www.elianevanschaikphotography.com