Veelgestelde vragen

Leuk dat je hebt besloten om een fotoreportage te boeken! Stuur een bericht via het contactformulier of een mail waarin je aangeeft welk pakket je graag wil boeken. Je ontvangt spoedig een bericht terug met alle benodigde informatie.

De reiskosten bedragen €0,21 cent per kilometer en worden berekend vanaf de postcode 8226 RK (Lelystad) tot de locatie en terug. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer, dan worden de kosten berekend die het openbaar vervoer hanteert.

Maak je geen zorgen. Ik begeleid je door de fotoreportage heen en probeer een ontspannen sfeer te creëren. Ik probeer altijd de spontane en ‘onderons’ momenten vast te leggen en daar is geen ervaring voor nodig.

Ja, dit is zeker mogelijk. Ik heb cadeaubonnen die je kunt bestellen. Vind hier meer informatie.

Een foto op lage resolutie is een foto met logo van 800 x 600 pixels. Deze foto’s zijn geschikt om te delen op social media, maar zijn niet geschikt om af te drukken. Een foto op hoge resolutie is een foto zonder logo van 5000 x 3000 pixels.

Dit betekent dat je 5 foto’s ontvangt op lage resolutie van 800 x 600 pixels met logo. Deze zijn voor op social media maar zijn niet geschikt om af te drukken.

Dezelfde 5 foto’s ontvang je ook op hoge resolutie van 3000 x 5000 pixels. Deze zijn op elk gewenst formaat en hoeveelheid af te drukken. Klik hier voor de nabestel tarieven.

Mijn body is de professionele Canon EOS 6D en ik gebruik de volgende lenzen:

  • Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Ik ga soepel om met het tijdslimiet en neem mijn tijd om de speciale momenten vast te leggen. Gemiddeld duurt een fotoreportage één tot twee uur.

Dat mag zeker! Een paar helpende handen zijn juist heel fijn, maar zorg er wel voor dat het niet te druk wordt.

Een fotoreportage kan vijf werkdagen van te voren kosteloos worden afgezegd. Als dit korter is, dan zal er 50% van de kosten in rekening worden gebracht.

Bij noodgevallen of slecht weer wordt in overleg de fotoreportage kosteloos verplaatst.

Wanneer je een fotoreportage boekt, dan ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarde. Hierin staat dat ik de foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio en internet. Als je dit liever niet wil, laat dit dan schriftelijk van te voren weten. Ook als je na de fotoreportage toch een foto niet op internet wil hebben, stuur mij dan gerust een bericht.

Staat jouw vraag er niet tussen? Twijfel dan niet om mij een bericht te sturen!